Tilpasset søkemoto (CSE)r

En tilpasset søkemotor (ofte bare kalt søkemotor) er en skreddersydd søkeopplevelse som gjør at du kan tilby nettstedsbrukerne dine tilpassede søk. Ved hjelp av en egendefinert søkemotor kan du tilpasse hvordan søkefeltet og søkeresultatene skal vises på nettstedet. Du kan også avgrense søkeresultatene for å gjøre det enklere for brukerne å finne informasjonen de leter etter på nettstedet ditt.

AdSense for søk gir deg mulighet til å opprette en egendefinert søkemotor og tjene penger ved å vise AdSense-annonser på søkeresultatsidene.