Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Målrettingstyper i rapportering

I rapporten om målrettingstyper kan du se hvordan annonsører målretter annonsene sine mot nettstedet ditt. Dataene i denne rapporten er inndelt i disse typene målretting:

• Innhold: Her snakker vi om målretting basert på analyse av søkeord, ordfrekvens, skriftstørrelse og den generelle linkstrukturen på nettet.
  • Plassering: Denne målrettingen skjer på bakgrunn av nettadressen for det aktuelle nettstedet.
  • Personlig tilpasset: Her blir det målrettet annonser mot bestemte brukere på nettstedet ditt basert på den aktuelle brukerens informasjonskapsel-ID og Google-konto, men dette forutsetter at brukeren velger disse funksjonene. Denne målrettingstypen kan imidlertid også omfatte innholdsmålretting dersom vi ikke har tilgang til brukerdata.
  • Over hele nettverket: Her blir det målrettet annonser mot alle nettstedene i AdSense-nettverket – unntatt de som eksplisitt er ekskludert – i henhold til beholdningen som er tilgjengelig til enhver tid.
  • Ingen: Her blir det ikke brukt målretting av noe slag.