Kohdistustyypit raportoinnissa

Kohdistustyypit-raportista näet, miten mainostajat ovat kohdistaneet mainoksia sivustollasi. Raportin data on jaettu seuraaviin kohdistustyyppeihin:

• Asiayhteyteen kohdistus: Tämä kohdistustyyppi perustuu avainsana-analyysiin, sanan yleisyyteen, kirjasinkokoon ja internetin koko linkkirakenteeseen.
  • Sijoitteluun kohdistaminen: Tämä kohdistustyyppi perustuu sivustosi URL-osoitteeseen.
  • Yksilöity kohdistus: Tämän kohdistustyypin avulla mainokset voidaan kohdistaa sivustosi tietyille käyttäjille heidän evästetunnuksensa ja Google-tilinsä perusteella, jos käyttäjä on ottanut nämä ominaisuudet käyttöön. Tämä kohdistustyyppi voi kuitenkin sisältää myös asiayhteyteen kohdistuksen, jos meillä ei ole käyttäjädatan käyttöoikeuksia.
  • Verkostoon kohdistaminen: Tämän kohdistustyypin avulla mainokset voidaan kohdistaa AdSense-verkoston kaikille muille paitsi nimenomaan poissuljetuille sivustoille käytettävissä olevan mainosjakauman mukaan.
  • Ei mitään: Kohdistamista ei käytetä.