Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Kontoinnstillinger

Finn publisist-ID-en din

Du kan finne publisist-ID-en din i kontoen din, brukerstøtten for AdSense, en offisiell e-post og annonsekoden din. #pubid

Publisist-ID-en er den unike identifikatoren for AdSense-kontoen din. For å beskytte kontoen og gjøre det enklere for oss å finne kontospesifikke detaljer kan det hende vi ber deg oppgi denne ID-en når du kommuniserer med Google.

Publisist-ID-er har dette formatet: pub-1234567890123456.

Du kan finne publisist-ID-en på flere måter:

I AdSense-kontoen din

1. Logg på AdSense-kontoen din.
  2. Klikk på Konto.
  3. Klikk på Innstillinger og deretter på Kontoinformasjon.
  4. Sjekk informasjonen i «Publisist-ID»-feltet.

På AdSense-siden din i brukerstøtten for AdSense

1. Gå til AdSense-siden i brukerstøtten for AdSense.
  2. Hvis du ikke allerede er logget på, logger du på Google-kontoen du bruker for å få tilgang til AdSense.
  3. Finn publisist-ID-en din i feltet «Denne e-postadressen er tilknyttet AdSense-kontoen».

I en e-post du har fått fra AdSense

Søk i innboksen din etter en e-post fra Google AdSense, for eksempel en e-post med emnet «Velkommen til AdSense». Du finner publisist-ID-en din øverst i e-posten.

I AdSense-annonsekoden din

Du kan eventuelt også finne publisist-ID-en din i annonsekoden på nettstedet ditt:

1. Åpne en side du viser annonser på, i nettleseren.
  2. Sjekk kildekoden for siden (f.eks. i Chrome må du klikke på Se, Utvikler og så Se kilde).
  3. Finn en del av annonsekoden i HTML-kildekoden. Du kan for eksempel søke etter termen «adsbygoogle».
  4. Finn linjen i annonsekoden som inneholder publisist-ID-en:
    <script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1234567890123456" crossorigin="anonymous"></script>
    <!-- Example ad unit -->
    <ins class="adsbygoogle"
         style="display:block"
         data-ad-client="ca-pub-1234567890123456"
         data-ad-slot="1234567890"
         data-ad-format="auto"
         data-full-width-responsive="true"></ins>
    <script>
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
    </script>