Tilin asetukset

Julkaisijatunnuksen selvittäminen

Julkaisijatunnus on AdSense-tilisi yksilöllinen tunniste. Sinua saatetaan pyytää antamaan tämä tunnus, kun olet yhteydessä Googleen. Näin voimme suojata tiliäsi ja löydämme sitä koskevat tiedot helpommin.

Julkaisijatunnus näyttää tältä: pub-1234567890123456.

Voit tarkistaa julkaisijatunnuksesi seuraavista paikoista:

AdSense-tililtäsi

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Tili.
  3. Klikkaa Asetukset ja Tilitiedot.
  4. Tunnus näkyy Julkaisijan tunnus ‑kentässä.

AdSense-ohjekeskuksen Omalta AdSense-sivulta

1. Siirry AdSense-ohjekeskuksen Omalle AdSense-sivulle.
  2. Kirjaudu Google-tilille, jolla käytät AdSensea, jos et ole vielä tehnyt niin.
  3. Julkaisijan tunnus näkyy Tämä sähköposti on liitetty AdSense-tiliin ‑kentässä.

AdSensen lähettämästä sähköpostiviestistä

Etsi sähköpostistasi jokin Google AdSensen lähettämä viesti, esimerkiksi tervetuloviesti. Julkaisijan tunnus näkyy viestin yläosassa.

AdSense-mainoskoodista

Löydät julkaisijan tunnuksen myös sivustosi mainoskoodista seuraavasti:

1. Avaa selaimessa sivu, jolla näkyy mainoksia.
  2. Tutki sivun lähdekoodia (esim. Chromessa: klikkaa Näytä, Kehittäjille ja Näytä lähdekoodi).
  3. Etsi HTML-lähdekoodista mainoskoodi. Hae esimerkiksi termiä adsbygoogle.
  4. Etsi mainoskoodista rivi, joka sisältää julkaisijatunnuksesi:
    <script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1234567890123456" crossorigin="anonymous"></script>
    <!-- Esimerkkimainosyksikkö -->
    <ins class="adsbygoogle"
         style="display:block"
         data-ad-client="ca-pub-1234567890123456"
         data-ad-slot="1234567890"
         data-ad-format="auto"
         data-full-width-responsive="true"></ins>
    <script>
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
    </script>