Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Configuració del compte

Trobar un identificador d'editor

Per trobar l'identificador d'editor, podeu consultar el vostre compte, el Centre d'ajuda d'AdSense, un correu electrònic oficial o el codi d'anunci. #pubid

L'identificador d'editor és l'identificador únic del vostre compte d'AdSense. Per protegir la seguretat del compte i fer que ens sigui més fàcil trobar la informació específica del compte, pot ser que se us demani que ens proporcioneu l'identificador quan us comuniqueu amb Google.

L'identificador d'editor és així: pub-1234567890123456.

El podeu trobar de diverses maneres:

Al compte d'AdSense

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Compte.
  3. Feu clic a Configuració i, a continuació, a Informació del compte.
  4. Reviseu el camp "Identificador d'editor".

A La meva pàgina d'AdSense, al Centre d'ajuda d'AdSense

1. Al Centre d'ajuda d'AdSense, aneu a La meva pàgina d'AdSense.
  2. Si encara no heu iniciat la sessió, inicieu-la al Compte de Google que feu servir per accedir a AdSense.
  3. Trobareu l'identificador d'editor al camp "Aquesta adreça electrònica està associada al compte d'AdSense".

En un correu electrònic que heu rebut d'AdSense

A la safata d'entrada, cerqueu un correu electrònic de Google AdSense, com ara el correu "Us donem la benvinguda a AdSense". Trobareu l'identificador d'editor a la part superior del correu electrònic.

Al codi d'anunci d'AdSense

També podeu trobar l'identificador d'editor al codi d'anunci del vostre lloc web:

1. Al navegador, obriu la pàgina on mostreu anuncis.
  2. Consulteu el codi font de la pàgina (p. ex., a Chrome, feu clic a Mostra, Desenvolupador i, tot seguit, a Mostra la font).
  3. Al codi font HTML, cerqueu un fragment de codi d'anunci. Per exemple, cerqueu el terme "adsbygoogle".
  4. Al codi d'anunci, cerqueu la línia que conté l'identificador d'editor:
    <script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1234567890123456" crossorigin="anonymous"></script>
    <!-- Example ad unit -->
    <ins class="adsbygoogle"
         style="display:block"
         data-ad-client="ca-pub-1234567890123456"
         data-ad-slot="1234567890"
         data-ad-format="auto"
         data-full-width-responsive="true"></ins>
    <script>
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
    </script>