Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Tillgång till webbplatsen

Ge åtkomst till vår sökrobot i filen robots.txt

Om du har ändrat webbplatsens robots.txt-fil för att den inte ska tillåta att AdSense-sökmotorn indexerar sidorna kan vi inte visa Google-annonser på dessa sidor.

Ändra robots.txt för att vår sökmotorn ska kunna få tillgång till dina sidor genom att ta bort följande två rader i robots.txt:

User-agent: Mediapartners-Google
Disallow: /

Ändringen innebär att vår sökrobot indexerar innehållet på din webbplats och att Google-annonser kan visas på sidorna. Ändringar i filen robots.txt kanske inte får effekt i indexet förrän våra sökrobotar besöker din webbplats nästa gång.