Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Gestió de l'inventari

Transparència de les ofertes amb l'objecte SupplyChain

L'objecte SupplyChain permet que els compradors i els intermediaris vegin totes les parts que venen o distribueixen inventari d'anuncis. L'objecte fa servir ads.txt/app-ads.txt i sellers.json per proporcionar transparència a l'ecosistema d'anuncis.

1. L'editor envia una sol·licitud d'oferta.
  2. El comprador rep la sol·licitud d'oferta i les dades de l'objecte SupplyChain.
  3. El comprador consulta les identitats de tots els intermediaris que revenen l'inventari.
  4. El comprador rastreja i verifica els proveïdors autoritzats a vendre l'inventari.

Google crearà automàticament els objectes des d'una sol·licitud OpenRTB o des del protocol d'ofertes en temps real (RTB) de Google, si escau.

Com funciona l'objecte SupplyChain

L'objecte SupplyChain, que també s'anomena schain, forma part d'una sol·licitud d'oferta OpenRTB i consta de "nodes". Cada node de l'objecte schain representa una entitat concreta que participa en la sol·licitud d'oferta. Aquesta sol·licitud inclou totes les entitats implicades en el flux directe de pagament de l'inventari.

// Exemple d'objecte
"schain": {
    "complete": 1,
    "nodes": [{
         "asi":"google.com",
         "sid":"pub-1234567891234567", // El mateix seller_id que té l'editor a sellers.json
         "hp":1
    }],
    "ver":"1.0"
}

Llegiu la documentació per a desenvolupadors d'OpenRTB i la documentació de l'IAB per obtenir més informació.

L'objecte SupplyChain té un aspecte diferent en funció de com treballeu amb els compradors.

Els editors que venen directament amb Google

En el cas dels editors que venen inventari directament a través d'Ad Manager, AdMob o AdSense, l'objecte schain conté només un node per a google.com amb l'atribut seller_id que hi ha al fitxer sellers.json.

Editors que utilitzen Ofertes públiques

Els editors que fan servir Ofertes públiques per treballar amb exchanges de tercers tenen dos nodes a l'objecte schain: un per a google.com amb el seller_id que hi ha a sellers.json i un altre per al partner de rendiment de l'exchange.

De la mateixa manera que Google crea el node per a google.com abans d'enviar la sol·licitud d'oferta, l'exchange de tercers és responsable d'afegir el seu node abans de transferir la sol·licitud.

Tots els intermediaris sense pagaments

Els intermediaris que no gestionen pagaments no s'inclouen a l'objecte SupplyChain. Això inclou les ofertes de capçalera del costat del client, les ofertes de capçalera sense pagaments i altres mediacions.

Multiple Customer Management publishers

Multiple Customer Management (MCM) enables parent publishers to monetize child publishers’ inventory either individually with the Manage Account delegation type, or at scale with the Manage Inventory delegation type .

For parent and child publishers using Manage Inventory, there is now one SupplyChain Object created with one node for the parent publisher’s seller ID, one node for the child publisher, and the schain object is marked complete.

For parent and child publishers using Manage Account, the schain object will have one node with the child publisher’s seller ID and the chain will be marked as complete. For Manage Account publishers, monetization occurs in the child publisher’s account. The child publisher is treated as the end publisher. The parent publisher’s information is not included in the schain object.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.