Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Informació general i indicacions sobre l'RGPD

Comprovar si les creativitats d'RTB tenen el consentiment de l'usuari

La comprovació de les creativitats d'ofertes en temps real (Real Time Bidding, RTB) permet a Google filtrar les creativitats d'RTB en què els píxels de proveïdor no contenen el consentiment d'usuari adequat (segons el que hagin detectat els nostres sistemes). Aquest procés pot incloure servidors d'anuncis amb creativitats, detecció de fraus i trànsit no vàlid, mesurament, atribució i altres proveïdors de tecnologia publicitària.

Si activeu aquesta comprovació, Google podrà revisar les vostres creativitats d'RTB a Ad Manager, AdSense i AdMob per detectar els proveïdors que no compleixin l'RGPD i l'LGPD. Encara que estigui activada, és possible que aquesta funció no pugui detectar tots els proveïdors que no compleixen aquestes normes. Malgrat això, ajudarà els editors a millorar el compliment de l'RGPD i l'LGDP.

Per determinar si s'ha obtingut el consentiment adequat de l'usuari, Google comprova la cadena de TC o les declaracions d'editor, segons convingui. També es basa en els seus sistemes propis de detecció, a més de tenir en compte si la sol·licitud conté dominis "desconeguts" o no associats explícitament a un proveïdor de tecnologia publicitària (ATP).

Google assumirà que les sol·licituds d'anunci que contenen gdpr=1 estan subjectes a l'RGPD, independentment de la regió des de la qual s'hagi generat la sol·licitud.

Activar la comprovació de creativitats d'RTB

Ad Manager, AdSense i AdMob mostren l'opció "Comprova si les creativitats de partners d'RTB (ofertes en temps real) tenen el consentiment de l'usuari" a la pàgina de consentiment d'usuaris de la UE. Quan està activada, la comprovació de creativitats d'RTB s'aplica addicionalment a totes les sol·licituds d'anunci de l'EEE, del Regne Unit i del Brasil a la demanda d'Authorized Buyers i de la subhasta.

Completeu aquests passos per activar la comprovació de creativitats d'RTB:

Activar la comprovació de creativitats d'RTB a Ad Manager

1. Inicieu la sessió a Google Ad Manager.
  2. Feu clic a Administració and then Consentiment d'usuaris de la UE.
  3. Seleccioneu Comprova si les creativitats de partners d'RTB (ofertes en temps real) tenen el consentiment de l'usuari.
  4. Feu clic a Desa els canvis.

Activar la comprovació de creativitats d'RTB a AdSense

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Controls de bloqueig and then Gestiona el consentiment dels usuaris de la UE.
  3. Seleccioneu Comprova si les creativitats de partners d'RTB (ofertes en temps real) tenen el consentiment de l'usuari.
  4. Feu clic a Desa els canvis.

Activar la comprovació de creativitats d'RTB a AdMob

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Controls de bloqueig and then Gestiona el consentiment dels usuaris de la UE.
  3. Seleccioneu Comprova si les creativitats de partners d'RTB (ofertes en temps real) tenen el consentiment de l'usuari.
  4. Feu clic a Desa els canvis.
Aquesta funció és opcional. Els editors no estan obligats a activar-la.

Opció de filtre del proveïdor de reserves

Tot i que les comprovacions de creativitats d'RTB utilitzen la mateixa tecnologia de filtratge que la funció de filtratge de proveïdors de reserves a Ad Manager, aquestes dues opcions s'apliquen a segments diferents de la demanda de publicitat.

• La comprovació de les creativitats d'RTB s'aplica a les sol·licituds d'anunci amb ofertes en temps real.
  • El filtratge de proveïdors de reserves s'aplica a les sol·licituds d'anuncis per reserva.
El filtratge s'aplica sempre a la demanda de Google.

Versió 2.0 del TCF

Si heu integrat la versió 2.0 del TCF de l'IAB, Google utilitzarà els senyals de consentiment de la cadena de TC per determinar quins proveïdors han obtingut el consentiment de l'usuari.

Si no heu integrat la versió 2.0 del TCF de l'IAB, Google comprovarà si les sol·licituds d'anuncis d'RTB es corresponen amb la llista de proveïdors de tecnologia publicitària de la secció "Seleccioneu els proveïdors de tecnologia publicitària" de la pàgina de consentiment d'usuaris de la UE, amb la llista de proveïdors de tecnologia publicitària amb certificació de l'RGPD i amb la llista de proveïdors de tecnologia publicitària amb certificació de l'LGPD.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.