Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Kontoinställningar

Komma åt ett stängt AdSense-konto

Du kan komma åt ett AdSense-konto som du har avslutat. När du har loggat in på det avslutade kontot kan du se tidigare kontoaktivitet och faktureringsuppgifter och återaktivera kontot.

Så här kommer du åt ditt avslutade konto:

Obs! Om ditt konto är inaktivt i tio år kommer du inte åt och kan inte återaktivera det.