Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Kontoinnstillinger

Få tilgang til avsluttede AdSense-kontoer

Du kan åpne AdSense-kontoer du har avsluttet. Når du har logget på kontoen du har avsluttet, kan du se tidligere kontoresultater, sjekke betalingsopplysningene og også reaktivere kontoen.

Slik åpner du avsluttede kontoer:

Merk: Hvis kontoen din har vært inaktiv i ti år, har du ikke tilgang til den, og du kan ikke aktivere den på nytt.