Tilin asetukset

Suljetulle AdSense-tilille pääseminen

Voit päästä sulkemallesi AdSense-tilille. Kun kirjaudut suljetulle tilille, voit katsoa tilin aiempia tuloksia, tarkistaa maksutiedot ja jopa aktivoida tilin uudelleen.

Näin pääset suljetulle tilille:

• Kirjaudu sisään osoitteessa http://www.google.com/adsense käyttämällä samaa sähköpostiosoitetta ja salasanaa, joita olet käyttänyt AdSense-tililläsi aiemmin.
Huom. Jos et ole käyttänyt tiliäsi kymmeneen vuoteen, et enää pääse tilille etkä voi aktivoida sitä uudelleen.