Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Configuració del compte

Accedir a un compte d'AdSense tancat

Podeu accedir al compte d'AdSense que hàgiu tancat. Després d'iniciar-hi la sessió, podeu consultar-ne el rendiment anterior, revisar-ne la informació de pagament i, fins i tot, tornar a activar el compte.

Per accedir al compte tancat:

Nota: si el compte està inactiu durant 10 anys, no podreu accedir-hi ni reactivar-lo.