Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Kontoinställningar

Återaktivera ett avslutat AdSense-konto

Du kan återaktivera ett AdSense-konto som du har avslutat och börja använda det igen.

Obs! Om ditt konto är inaktivt i tio år kommer du inte åt och kan inte återaktivera det.

Så här återaktiverar du ditt konto:

1. Logga in på ditt AdSense-konto.
  2. Klicka på Återaktivera konto.
  3. Skicka in webbplatsen för godkännande på nytt.

Vi kontrollerar ifall din webbplats är redo att visa annonser och att den följer programpolicyerna för AdSense. Detta tar vanligen några dagar men kan i vissa fall ta två till fyra veckor. Vi meddelar dig när kontrollen är klar och din webbplats är redo att visa annonser igen.