Notificació

Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Configuració del compte

Tornar a activar un compte d'AdSense tancat

Podeu tornar a activar un compte d'AdSense que hàgiu tancat i començar a utilitzar-lo novament.

Nota: si el compte està inactiu durant 10 anys, no podreu accedir-hi ni reactivar-lo.

Per tornar a activar un compte:

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Torna a activar el compte.
  3. Torneu a enviar el vostre lloc web perquè s'aprovi.

Tot seguit, comprovarem si el lloc web està preparat per mostrar anuncis i compleix les polítiques del programa d'AdSense. Aquest procés sol durar pocs dies, però en alguns casos pot allargar-se de dues a quatre setmanes. Quan hàgim dut a terme totes les comprovacions i el lloc web estigui preparat per tornar a mostrar anuncis, us avisarem.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda