Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Annonser för Sök

Inställningar för sökformat för relaterade sökningar

Alla tillgängliga inställningar för relaterade sökningar beskrivs nedan.

Globala alternativ

Använd dessa inställningar för att använda samma format i alla relaterade sökningar:

Inställning Beskrivning
Teckensnitt Ange teckensnitt för texten i relaterade sökningar. Du kan välja bland olika teckensnitt från Google Fonts.
Teckenfärg Ange teckenfärg för texten i relaterade sökningar.
Bakgrundsfärg Ange bakgrundsfärg för relaterade sökningar.
Utfyllnad Ange utfyllnad ovanför, nedanför och längs sidorna av relaterade sökningar.
Kanter Ange kantens färg, storlek och radie för relaterade sökningar.
När pekaren hålls över Anpassa teckenfärg, bakgrundsfärg och emfas (fet stil, kursiv eller understrykning) när muspekaren hålls över en sökterm.

Bild

Använd dessa inställningar för att formatera bilden i relaterade sökningar:

Inställning Beskrivning
Ikonfärg Ange ikonens färg.
Ikon Välj en anpassad ikon eller standardikon.
Storlek Ange bildens bredd och höjd.

Rubrik

Använd dessa inställningar för att formatera rubrikerna i relaterade sökningar:

Inställning Beskrivning
Teckensnitt Ange teckensnitt för rubrikerna.
Teckenfärg Ange teckenfärg för rubrikerna.
Teckenstorlek Ange teckenstorlek för rubrikerna.
Radhöjd Ange radhöjd för rubrikerna.
Avstånd mellan bokstäver Ange teckenavstånd för rubrikerna.
Utfyllnad Ange utfyllnad ovanför, nedanför och längs sidorna av rubrikerna.
När pekaren hålls över Ange teckenfärg, bakgrundsfärg och fokus (fet stil, kursiv eller understrykning) för rubriktexten när muspekaren hålls över den.

Behållare

Använd dessa inställningar för att ange behållaren för relaterade sökningar:

Inställning Beskrivning
Teckensnitt Ange teckensnitt för behållaren.
Teckenfärg Ange teckenfärg för behållaren.
Teckenstorlek Ange teckenstorlek för behållaren.
Radhöjd Ange radhöjd för behållaren.
Avstånd mellan bokstäver Ange teckenavstånd för behållaren.
Utfyllnad Ange utfyllnad ovanför, nedanför och längs sidorna av behållaren.
När pekaren hålls över Ange teckenfärg, bakgrundsfärg och fokus (fet stil, kursiv eller understrykning) för behållartexten när muspekaren hålls över den.