Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Annonser for søk

Innstillinger for relatert søk for stiler for søkeannonser

Alle de tilgjengelige innstillingene for relaterte søk er beskrevet nedenfor.

Globale alternativer

Bruk disse innstillingene til å ta i bruk stiler for relaterte søk:

Innstilling Beskrivelse
Skrifttype Angi skrifttypen for teksten i relaterte søk. Du kan velge blant de mange skrifttypene i Google Fonts.
Skriftfarge Angi skriftfargen for teksten i relaterte søk.
Bakgrunnsfarge Angi bakgrunnsfargen for relaterte søk.
Utfylling Angi utfyllingen ovenfor, nedenfor og til høyre og venstre for relatert søk.
Kantlinjer Angi kantlinjen, størrelsen og radiusen for relaterte søk.
Ved overrulling Tilpass skriftfargen, bakgrunnsfargen og fokuset (f.eks. fet skrift, kursivert skrift eller understreket skrift) for tilfeller der brukere holder markøren over søketermer med markøren.

Bilde

Bruk disse innstillingene til å tilpasse stilene for bildet i relaterte søk:

Innstilling Beskrivelse
Ikonfarge Angi fargen for ikonet.
Ikon Velg enten et egendefinert ikon eller et standardikon.
Størrelse Angi bredden og høyden for bildet.

Overskrift

Bruk disse innstillingene til å tilpasse stilene for overskriftene i relaterte søk:

Innstilling Beskrivelse
Skrifttype Angi skrifttypen i overskriftene.
Skriftfarge Angi skriftfargen i overskriftene.
Skriftstørrelse Bruk denne innstillingen til å angi skriftstørrelsen i overskriftene.
Linjehøyde Bruk denne innstillingen til å angi linjehøyden for overskriftene.
Bokstavavstand Angi bokstavavstanden i overskriftene.
Utfylling Angi utfyllingen ovenfor, nedenfor og til høyre og venstre for overskriftene.
Ved overrulling Angi skriftfargen, bakgrunnsfargen og fokuset (f.eks. fet skrift, kursivert skrift eller understreket skrift) for overskriftsteksten ved overrulling.

Beholder

Bruk disse innstillingene til å tilpasse stilene for beholderen i relaterte søk:

Innstilling Beskrivelse
Skrifttype Angi skrifttypen i beholderen.
Skriftfarge Angi skriftfargen i beholderen.
Skriftstørrelse Angi skriftstørrelsen i beholderen.
Linjehøyde Angi linjehøyden i beholderen.
Bokstavavstand Angi bokstavavstanden i beholderen.
Utfylling Angi utfyllingen ovenfor, nedenfor og til høyre og venstre for beholderen.
Ved overrulling Angi skriftfargen, bakgrunnsfargen og fokuset (f.eks. fet skrift, kursivert skrift eller understreket skrift) for beholderteksten ved overrulling.