Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Anpassade sökannonser

Relaterad sökning för söksidor

Med relaterad sökning kan du visa relaterade söktermer när en person skriver en sökfråga på din webbplats. När personen klickar på en relaterad sökterm öppnas en annan sökresultatsida. Genom att använda relaterad sökning i dina sökresultat kan du öka sökvolymen på din webbplats och hjälpa människor att hitta det de söker.

Skapa en relaterad sökenhet till dina söksidor

Läs Policy för anpassade sökannonser på Google: alternativa sökfrågor innan du börjar.

Så här skapar du en relaterad sökenhet till dina söksidor:

1. Skapa ett anpassat sökformat i ditt AdSense-konto.
  2. Hämta koden för det anpassade sökformatet.