Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

GDPR-meddelelser

Sådan påvirker IAB-kravene GDPR-meddelelser

Uanset hvilken administrationsplatform for samtykke (CMP, Consent Management Platform) du bruger, er det et krav, at du skal overholde visse krav, som defineret i IAB Europe, når du opretter en GDPR-meddelelse ved hjælp af IAB Europes forskrifter for gennemsigtighed og samtykke.

Gå til IAB Europes website for at få flere oplysninger om IAB Europes forskrifter for gennemsigtighed og samtykke.

For at overholde TCF's krav skal du sørge for følgende:

• Standardtilstanden for alle skydeknapper i din GDPR-meddelelse er indstillet til "intet samtykke", "intet tilvalg" eller "fra". Hvis du bruger Privatliv og beskeder til at administrere meddelelser om samtykke, betyder det, at de brugere, der vælger "Administrer muligheder" i GDPR-meddelelsen, kan se, at alle formål er indstillet til "Acceptér ikke". Du kan få flere oplysninger i IAB Europes tillæg B, politik C(d).
  • Teksten under mulighederne "Giv samtykke" og "Giv ikke samtykke" er ikke vildledende. Hvis du bruger Privatliv og beskeder til at administrere meddelelser om samtykke, må du f.eks. ikke ændre teksten på knappen "Giv samtykke" til "Giv ikke samtykke".

Annoncer vises muligvis ikke til brugere, der ikke giver samtykke til visse formål

Google og andre annoncevisningssystemer kan muligvis ikke vise annoncer til brugere, der ikke giver samtykke til nogle eller alle formål. Få flere oplysninger om AdMob-kraveneAd Manager-kravene og AdSense-kravene til visning af personligt tilpassede annoncer og ikke- personligt tilpassede annoncer.

Hvad sker der, hvis brugere tilbagekalder deres samtykke?

Når dine brugere forsøger at foretage ændringer af deres tidligere valgte indstillinger for samtykke, kan de se, at deres "Dataformål" er blevet indstillet til "Giv ikke samtykke". Dette sker, fordi der vises en GDPR-meddelelse, som om den pågældende ikke havde truffet en beslutning om samtykke, hvis en bruger har valgt at tilbagekalde sin status for samtykke.