Mainosten kohdistaminen

Mainosten näyttöön vaikuttavat tekijät

Lupaatteko näyttää sivustollani sen aiheeseen liittyviä mainoksia?

Google ei takaa, että voimme aina näyttää aiheeseen liittyviä mainoksia, koska mainosten näyttäminen riippuu monista tekijöistä, kuten mahdollisuudestamme indeksoida sivusto ja verkkosivujesi sisältö, sekä aiheeseen liittyvien Google-mainosten saatavuudesta.

Google ei näytä mainoksia myöskään silloin, jos AdSense haulle ‑kysely ei palauta niitä tai jos palautetut mainokset ovat lapsille sopimattomia.

Jos meillä ei ole verkkosivuston aiheeseen liittyviä mainoksia tai emme ole vielä indeksoineet sivustoa, emme näytä mainoksia.