Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Segmentació dels anuncis

Factors que afecten la publicació d'anuncis

Garantiu que teniu anuncis rellevants per al meu lloc web?

Google no garanteix que sempre hi hagi anuncis rellevants per mostrar, ja que la publicació d'anuncis depèn d'una sèrie de factors, com ara la capacitat que tinguem per rastrejar el vostre lloc web, el contingut de les vostres pàgines web i la disponibilitat d'anuncis de Google rellevants.

De manera similar, si Google no disposa d'anuncis per a una consulta d'AdSense per a cerques o bé si la consulta torna anuncis que no són aptes per a menors, no mostrem cap anunci.

Si no disposem d'anuncis rellevants per a una pàgina web determinada o bé si encara no hem rastrejat el vostre lloc web, tampoc no mostrem cap anunci.