Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Annonceenheder

Tjen penge på dine webhistorier

Webhistorier er et open source-format til visuel storytelling. Du kan bruge AdSense til at vise annoncer i dine webhistorier. Indtil videre er det kun Google-displayannoncer, der er tilgængelige via AdSense, men der bliver snart tilføjet flere efterspørgselspartnere.

Sådan fungerer det

1. Opret en webhistorie
  2. Opret en annonceenhed til webhistorier
  3. Indlejr annonceenheden i din webhistorie

Opret en annonceenhed til webhistorier

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Annoncer.
  3. Klik på Efter annonceenhed.
  4. Klik på Displayannoncer.
  5. Giv annonceenheden et navn. Vi foreslår, at du bruger et unikt, beskrivende navn, så du får lettere ved at finde annonceenheden senere.
  6. Lad Responsiv forblive valgt i sektionen "Annoncestørrelse".
  7. Klik på Opret.

Indlejr annonceenheden i din webhistorie

1. Medtag JavaScript-filen amp-story-auto-ads i <head>-sektionen på siden:
    <script async custom-element="amp-story-auto-ads" src="https://cdn.ampproject.org/v0/amp-story-auto-ads-0.1.js"></script>
  2. Indlejr annonceenheden i din webhistorie med tagget <amp-story-auto-ads>:
    <amp-story>
     <amp-story-auto-ads>
      <script type="application/json">
       {
        "ad-attributes": {
         "type": "adsense",
         "data-ad-client": "ca-pub-0000000000000000",
         "data-ad-slot": "00000000"
        }
       }
       </script>
      </amp-story-auto-ads>
     ...
    </amp-story>
  3. Kopiér værdierne data-ad-client og data-ad-slot fra koden til din annonceenhed, og erstat den fremhævede kode i konfigurationen ovenfor med dem. Du kan finde disse værdier i AdSense ved at klikke på Hent kode Integrer på siden Annoncer > Oversigt.

Spor effektiviteten af din annonceenhed til webhistorier

Se rapporten Annonceenheder for at spore effektiviteten af din annonceenhed til webhistorier.