Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Blocs d'anuncis

Monetitzar històries web

Històries web és un format de codi obert que permet crear relats de marca visuals. Podeu utilitzar AdSense per mostrar anuncis a les vostres històries web. Actualment, només estan disponibles a través d'AdSense els anuncis de display de Google, però aviat hi haurà més partners de demanda.

Com funciona

1. Crear una història web
  2. Crear un bloc d'anuncis per a històries web
  3. Inserir el bloc d'anuncis en una història web

Crear un bloc d'anuncis per a històries web

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Anuncis.
  3. Feu clic a Per bloc d'anuncis.
  4. Feu clic a Anuncis de display.
  5. Assigneu un nom al bloc d'anuncis. Us recomanem que utilitzeu un nom descriptiu únic que us ajudi a trobar el bloc d'anuncis més endavant.
  6. A la secció "Mida de l'anunci", deixeu seleccionada l'opció Responsiu.
  7. Feu clic a Crea.

Inserir el bloc d'anuncis en una història web

1. Incloeu el fitxer JavaScript amp-story-auto-ads a la capçalera (<head>) de la pàgina:
    <script async custom-element="amp-story-auto-ads" src="https://cdn.ampproject.org/v0/amp-story-auto-ads-0.1.js"></script>
  2. Inseriu el bloc d'anuncis a la història web mitjançant l'etiqueta <amp-stor-auto-ads>:
    <amp-story>
     <amp-story-auto-ads>
      <script type="application/json">
       {
        "ad-attributes": {
         "type": "adsense",
         "data-ad-client": "ca-pub-0000000000000000",
         "data-ad-slot": "00000000"
        }
       }
       </script>
      </amp-story-auto-ads>
     ...
    </amp-story>
  3. Copieu els valors data-ad-client i data-ad-slot del codi del bloc d'anuncis i substituïu el codi marcat a la configuració anterior. Per trobar aquests valors a AdSense, feu clic a Obtén el codi Insereix, a la pàgina Anuncis > Visió general.

Fer un seguiment del rendiment del bloc d'anuncis de la història web

Consulteu l'informe de blocs d'anuncis per fer un seguiment del rendiment del bloc d'anuncis de la història web.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.