Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Configuració del compte

Comprovar quin tipus de compte d'AdSense teniu

AdSense us ofereix dos tipus de compte: individual i d'empresa. Per veure quin és el vostre, consulteu el perfil de pagaments.

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Pagaments i, tot seguit, a Informació de pagaments.
  3. Feu clic a Gestiona la configuració.
  4. A l'apartat "Tipus de compte" de la secció "Perfil de pagaments", podeu veure el tipus de compte que teniu.

Canviar el tipus de compte

Després d'activar el compte d'AdSense, sigui d'empresa o individual, ja no podreu canviar el tipus de compte. Si us cal un tipus de compte diferent, haureu de cancel·lar el compte d'AdSense existent i obrir-ne un de nou del tipus que vulgueu.

Preguntes freqüents

Tipus de compte

Hi ha alguna diferència entre els comptes individuals i els d'empresa?
No hi ha cap diferència en els serveis ni en l'estructura dels pagaments entre els comptes d'empresa i els individuals. Els pagaments per a comptes d'empresa s'efectuen a nom de l'empresa, mentre que els pagaments per a comptes individuals es fan a nom del beneficiari titular del compte.

Ara bé, sí que hi ha algunes diferències d'un altre tipus:

• Amb un compte d'empresa, podeu afegir altres usuaris al vostre perfil de pagaments. Els editors amb comptes individuals no poden convidar altres persones a unir-se als seus perfils de pagaments ni a gestionar-los.

Pagaments i impostos

He d'enviar les meves factures a Google i han d'incloure el número d'identificació d'IVA?
Google no requereix que envieu les factures, però si al vostre país és obligatori enviar-nos les factures, cerqueu les dades de l'entitat contractant aquí i envieu la informació fiscal a l'entitat corresponent. Si heu d'enviar-nos les factures, recordeu-vos d'incloure-hi el vostre número d'identificació d'IVA.
Com puc canviar o actualitzar la meva informació fiscal?
Més informació sobre com es pot enviar la informació fiscal a Google. Recordeu que aquest procés només és vàlid per als països seleccionats.