Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Informes

Fer un seguiment del rendiment dels blocs d'anuncis amb canals personalitzats

Els canals personalitzats us permeten fer un seguiment del rendiment dels blocs d'anuncis. Creeu els vostres propis canals personalitzats i utilitzeu-los per veure el rendiment dels blocs d'anuncis segons els criteris que més us convinguin. Podeu crear fins a 500 canals personalitzats per a cadascun dels vostres productes d'AdSense.

Com es poden utilitzar els canals personalitzats

Fer el seguiment d'un grup de blocs d'anuncis

A continuació us oferim alguns exemples de criteris que podeu seguir per agrupar blocs d'anuncis i fer-ne un seguiment mitjançant canals personalitzats:

• Mides d'anuncis
  • Ubicació dels anuncis a la pàgina: costat esquerre vs. costat dret, inserits en el contingut o publicats a sobre.
  • Temes de la pàgina: articles d'esports vs. articles d'oci.

Fer el seguiment dels blocs d'anuncis per identificador de canal personalitzat

També podeu fer el seguiment dels blocs d'anuncis afegint identificadors de canals personalitzats al codi dels blocs d'anuncis. Per exemple, suposem que voleu fer un seguiment per comparar els guanys que obteniu dels usuaris que han iniciat la sessió i dels que no ho han fet. Heu de crear dos canals personalitzats i, a continuació, afegir l'identificador del primer canal personalitzat als blocs d'anuncis que mostreu als usuaris que han iniciat la sessió i l'identificador del segon canal personalitzat als blocs d'anuncis que mostreu als usuaris que no han iniciat la sessió. Així podeu comparar el rendiment d'aquests dos canals personalitzats en un informe de canals personalitzats.

Exemple

Aquí teniu un exemple que mostra un codi de bloc d'anuncis amb l’identificador de canal personalitzat 1234 afegit:

<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1234567890123456" crossorigin="anonymous"></script>
<!-- signed_in_ad_unit -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:block"
     data-ad-client="ca-pub-1234567890123456"
     data-ad-slot="0123456789"
     data-ad-format="auto"
     data-ad-channel="1234"
     data-full-width-responsive="true"></ins>
<script>
     (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Crear un canal personalitzat

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Informes.
  3. Feu clic a Configuració Configuració.
  4. Feu clic a Gestiona els canals personalitzats.
  5. Feu clic a Afegeix un canal.
  6. Seleccioneu el vostre producte d'AdSense. Per exemple, "Contingut", "Cerca", etc.
  7. Anomeneu el canal personalitzat amb un nom descriptiu que us ajudi a identificar-lo més endavant. Per exemple, pàgines_automòbils o quadrats_grans.
  8. Seleccioneu els blocs d’anuncis dels quals voleu fer el seguiment amb aquest canal. Tingueu en compte que només els productes d'AdSense per a continguts i d'AdSense per a cerques admeten aquesta opció.
  9. Feu clic a Afegeix.

El vostre canal personalitzat ja està actiu.

Obteniu informació sobre com podeu treure, desactivar i activar els canals personalitzats.

Veure l'informe d'un canal personalitzat

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Informes.
  3. Feu clic a Configuració Configuració.
  4. Feu clic a Gestiona els canals personalitzats.
  5. A la taula, al costat del canal personalitzat, feu clic a Mostra l'informe View report.
  6. (Opcional) També podeu afegir dimensions per segmentar les dades del canal.
    Consell: també podeu combinar l'informe de canals personalitzats amb la dimensió de països.
Nota: quan consulteu informes de canals personalitzats, és possible que vegeu algunes impressions i clics dels quals s'ha fet un seguiment en diversos canals. Si afegiu un bloc d'anuncis a més d’un canal personalitzat o assigneu més d’un canal personalitzat a un bloc d'anuncis, aleshores es registraran els clics i les impressions d’aquest bloc d’anuncis en cadascun dels canals personalitzats.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.