Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Kanaler

Ta bort, inaktivera och aktivera kanaler

Du kan ta bort, inaktivera och återaktivera anpassade kanaler och webbadresskanaler.

Ta bort en kanal

Om du tar bort en kanal raderas den från dina rapporter.

1. Logga in på ditt AdSense-konto.
  2. Klicka på Rapporter.
  3. Klicka på Inställningar Inställningar.
  4. Klicka på Hantera anpassade kanaler eller Hantera webbadresskanaler.
  5. Leta reda på kanalen som du vill ta bort i tabellen.
  6. Klicka på Mer Mer följt av Ta bort.

Inaktivera en kanal

När du inaktiverar en kanal slutar vårt system att samla in data om den, men den sparas på sidan Rapporter. Du kan återaktivera den om du vill börja samla in data om den igen.

1. Logga in på ditt AdSense-konto.
  2. Klicka på Rapporter.
  3. Klicka på Inställningar Inställningar.
  4. Klicka på Hantera anpassade kanaler eller Hantera webbadresskanaler.
  5. Leta reda på kanalen du vill inaktivera i tabellen.
  6. Klicka på Mer Mer följt av Inaktivera.

Aktivera en kanal

När du aktiverar en inaktiverad kanal börjar systemet samla in data om den igen.

1. Logga in på ditt AdSense-konto.
  2. Klicka på Rapporter.
  3. Klicka på Inställningar Inställningar.
  4. Klicka på Hantera anpassade kanaler eller Hantera webbadresskanaler.
  5. Leta reda på kanalen som du vill aktivera i tabellen.
  6. Klicka på Mer Mer följt av Aktivera.