Raportit

Kanavien poistaminen, poistaminen käytöstä ja käyttöönotto

Voit poistaa muokattuja kanavia ja URL-kanavia, poistaa niitä käytöstä ja ottaa ne käyttöön uudelleen.

Kanavan poistaminen

Kun kanava poistetaan, sitä ei enää näytetä raporteissa.

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Raportit.
  3. Klikkaa Asetukset Asetukset.
  4. Klikkaa joko Ylläpidä muokattuja kanavia tai Hallinnoi URL-kanavia.
  5. Etsi taulukosta kanava, jonka haluat poistaa.
  6. Klikkaa Lisää Lisääja sitten Poista.

Kanavan poistaminen käytöstä

Kun poistat kanavan käytöstä, järjestelmä lopettaa sitä koskevan datan keräämisen. Data tallennetaan kuitenkin Raportit-sivulle. Voit ottaa kanavan uudelleen käyttöön, jos haluat jatkaa sitä koskevan datan keräämistä.

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Raportit.
  3. Klikkaa Asetukset Asetukset.
  4. Klikkaa joko Ylläpidä muokattuja kanavia tai Hallinnoi URL-kanavia.
  5. Etsi taulukosta kanava, jonka haluat poistaa käytöstä.
  6. Klikkaa Lisää Lisääja sitten Poista käytöstä.

Kanavan aktivoiminen

Kun otat käyttöön käytöstä poistetun kanavan, järjestelmä aloittaa uudelleen sitä koskevan datan keräämisen.

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Raportit.
  3. Klikkaa Asetukset Asetukset.
  4. Klikkaa joko Ylläpidä muokattuja kanavia tai Hallinnoi URL-kanavia.
  5. Etsi taulukosta kanava, jonka haluat ottaa käyttöön.
  6. Klikkaa Lisää Lisääja sitten Aktivoi.