Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Informes

Treure, desactivar i activar canals

Podeu treure, desactivar i activar canals personalitzats i canals d'URL.

Treure un canal

Si traieu un canal, se suprimeix dels vostres informes.

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Informes.
  3. Feu clic a Configuració Configuració.
  4. Feu clic a Gestiona els canals personalitzats o a Gestiona els canals d'URL.
  5. A la taula, cerqueu el canal que voleu treure.
  6. Feu clic a Més Més i després Treu.

Desactivar un canal

Quan desactiveu un canal, el nostre sistema hi deixa de recollir dades, però queda desat a la pàgina Informes. Podeu reactivar-lo si voleu tornar a recollir-hi dades.

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Informes.
  3. Feu clic a Configuració Configuració.
  4. Feu clic a Gestiona els canals personalitzats o a Gestiona els canals d'URL.
  5. A la taula, cerqueu el canal que voleu desactivar.
  6. Feu clic a Més Més i després Desactiva.

Activar un canal

Quan activeu un canal desactivat, el nostre sistema torna a recollir-hi dades.

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Informes.
  3. Feu clic a Configuració Configuració.
  4. Feu clic a Gestiona els canals personalitzats o a Gestiona els canals d'URL.
  5. A la taula, cerqueu el canal que voleu activar.
  6. Feu clic a Més Més i després Activa.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.