Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Rapporten

Paginaprestaties bijhouden met URL-kanalen

Met URL-kanalen kunt u de prestaties van specifieke pagina's of directory's op uw site bijhouden. U kunt maximaal vijfhonderd URL-kanalen maken voor elk van uw AdSense-producten.

Als u prestatiegegevens wilt bekijken voor uw domeinen en subdomeinen, kunt u het rapport Sites bekijken op de pagina Rapporten in uw account.

Ondersteunde URL's

Zorg ervoor dat u geldige URL's opgeeft wanneer u een URL-kanaal maakt. URL's mogen maximaal 256 tekens lang zijn en kunnen een pad (example.com/path), relatief pad (example.com/path/..), fragment (example.com/path#fragment) of zoekopdracht (example.com/path?q=bar) bevatten.

Een URL-kanaal maken

1. Log in op uw AdSense-account.
  2. Klik op Rapporten.
  3. Klik op Instellingen Instellingen.
  4. Klik op URL-kanalen.
  5. Selecteer uw AdSense-product, zoals 'Content', 'Zoeken' enzovoort. Houd er rekening mee dat niet alle AdSense-producten URL-kanalen ondersteunen.
  6. Klik op Kanaal toevoegen.
  7. Geef de volledige URL's op van de directory's (bijvoorbeeld example.com/directory) en pagina's (bijvoorbeeld example.com/page.html) die u wilt bijhouden. Gebruik een nieuwe regel voor elk item.
  8. Klik op Toevoegen.

Uw URL-kanaal is nu actief.

Meer informatie over hoe u URL-kanalen kunt verwijderen, uitschakelen en activeren

Het rapport voor een URL-kanaal bekijken

1. Log in op uw AdSense-account.
  2. Klik op Rapporten.
  3. Klik op Instellingen Instellingen.
  4. Klik op URL-kanalen.
  5. Klik in de tabel op Rapport bekijken View report naast het URL-kanaal.
  6. (Optioneel) U kunt ook dimensies toevoegen om uw kanaalgegevens te segmenteren.
    Tip: U kunt het rapport 'URL-kanalen' combineren met de dimensie 'Landen'.