Raportit

Sivun kehityksen seuraaminen URL-kanavien avulla

URL-kanavien avulla voit seurata sivustosi tiettyjen sivujen tai hakemistojen kehitystä. Voit luoda enintään 500 URL-kanavaa kullekin AdSense-tuotteellesi.

Jos haluat katsoa verkkotunnustesi ja aliverkkotunnustesi tehokkuusdataa, siirry tilisi Raportit‑sivulla olevaan Sivustot-raporttiin.

Tuetut URL-osoitteet

Muista lisätä kelvollisia URL-osoitteita, kun luot URL-kanavan. URL-osoitteessa voi olla enintään 256 merkkiä ja polku (example.com/polku), suhteellinen polku (example.com/polku/..), osa (example.com/polku#osa) tai kysely (example.com/polku?q=ravintola).

URL-kanavan luominen

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Raportit.
  3. Klikkaa Asetukset Asetukset.
  4. Klikkaa URL-kanavat.
  5. Valitse AdSense-tuote, esimerkiksi Sisältö tai Haku. Huomaa, että kaikki AdSense-tuotteet eivät tue URL-kanavia.
  6. Valitse Lisää kanava.
  7. Lisää seurattavien hakemistojen (kuten example.com/hakemisto) ja sivujen (kuten example.com/sivu.html) täydelliset URL-osoitteet yksi riviä kohden.
  8. Valitse Lisää.

URL-kanavasi on nyt aktiivinen.

Lue, miten URL-kanava poistetaan, poistetaan käytöstä ja aktivoidaan.

URL-kanavan raportin katsominen

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Raportit.
  3. Klikkaa Asetukset Asetukset.
  4. Klikkaa URL-kanavat.
  5. Klikkaa taulukosta URL-kanavan vierestä Näytä raportti View report.
  6. (Valinnainen) Voit myös lisätä ulottuvuuksia, jos haluat segmentoida kanavadataa.
    Vinkki: Lisäksi voit yhdistää URL-kanavat-raportin Maat-ulottuvuuteen.