Notifikation

Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Kanaler

Spor sideeffektiviteten med webadressekanaler

Med webadressekanaler kan du spore effektiviteten af specifikke sider eller mapper på dit website. Du kan maksimalt oprette 500 webadressekanaler for hvert af dine AdSense-produkter.

Hvis du vil se effektivitetsdata for dine domæner og underdomæner, kan du gå til rapporten Websites på siden Rapporter på din konto.

Understøttede webadresser

Sørg for at angive gyldige webadresser, når du opretter en webadressekanal. Webadresser kan indeholde op til 256 tegn og kan indeholde en sti (eksempel.dk/sti), en relativ sti (eksempel.dk/sti/..), et fragment (eksempel.dk/sti#fragment) eller forespørgsel (eksempel.dk/sti?q=bar).

Opret en webadressekanal

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Rapporter.
  3. Klik på Indstillinger Indstillinger.
  4. Klik på Webadressekanaler.
  5. Vælg dit AdSense-produkt. F.eks. "Indhold", "Søgning" osv. Bemærk! Ikke alle AdSense-produkter understøtter webadressekanaler.
  6. Klik på Tilføj kanal.
  7. Angiv de fuldstændige webadresser for de mapper (f.eks. eksempel.dk/mappe) og sider (f.eks. eksempel.dk/side.html) , som du vil spore (én pr. linje).
  8. Klik på Tilføj.

Din webadressekanal er nu aktiv.

Få flere oplysninger om, hvordan du fjerner, deaktiverer og aktiverer webadressekanaler.

Se rapporten for en webadressekanal

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Rapporter.
  3. Klik på Indstillinger Indstillinger.
  4. Klik på Webadressekanaler.
  5. Klik på Vis rapport View report ud for din webadressekanal i tabellen.
  6. (Valgfrit:) Du kan også tilføje dimensioner for at segmentere dine kanaldata.
    Tip! Du kan også kombinere rapporten om webadressekanaler med landedimensionen.