Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Informes

Fer un seguiment del rendiment d'una pàgina mitjançant canals d'URL

Els canals d'URL us permeten fer un seguiment del rendiment de pàgines o directoris específics del vostre lloc web. Podeu crear un màxim de 500 canals d'URL per a cadascun dels vostres productes d'AdSense.

Si voleu veure les dades de rendiment dels dominis i subdominis, accediu a l'informe Llocs web que hi ha a la pàgina Informes del compte.

URL admesos

Assegureu-vos d'introduir URL vàlids quan creeu un canal d'URL. Els URL poden tenir fins a 256 caràcters i contenir un camí (example.com/cami), un camí relatiu (example.com/cami/..), un fragment (example.com/cami#fragment) o una consulta (example.com/cami?q=bar).

Crear un canal d'URL

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Informes.
  3. Feu clic a Configuració Configuració.
  4. Feu clic a Canals d'URL.
  5. Seleccioneu el vostre producte d'AdSense. Per exemple, "Contingut", "Cerca", etc. Tingueu en compte que no tots els productes d'AdSense admeten canals d'URL.
  6. Feu clic a Afegeix un canal.
  7. Introduïu els URL complets dels directoris (p. ex., example.com/directori) i de les pàgines (p. ex., example.com/pagina.html) dels quals voleu fer el seguiment. N'heu d'introduir un per línia.
  8. Feu clic a Afegeix.

El vostre canal d'URL ja està actiu.

Obteniu informació sobre com podeu treure, desactivar i activar els canals d'URL.

Veure l'informe d'un canal d'URL

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Informes.
  3. Feu clic a Configuració Configuració.
  4. Feu clic a Canals d'URL.
  5. A la taula, al costat del canal d'URL, feu clic a Mostra l'informe View report.
  6. (Opcional) També podeu afegir dimensions per segmentar les dades del canal.
    Consell: també podeu combinar l'informe de canals d'URL amb la dimensió de països.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.