Kan inte se tillgångar

Om du inte ser dina tillgångar i tillgångsbiblioteket inaktiverar du annonsblockering i webbläsaren.

Tillgångar är trasiga och kan inte förhandsgranskas när du har aktiverat en annonsblockerare

Inaktivera annonsblockering

Du kan antingen inaktivera annonsblockering eller låta Ads Creative Studio-webbplatsen och tillgångsservern se dina tillgångar.

Tillåta Ads Creative Studio-tillgångar

Om du vill behålla annonsblockeraren kan du tillåta annonstillgångar i Ads Creative Studio.

Öppna inställningarna för annonsblockerare och tillåt följande webbplatser:

• adscreativestudio.google.com
  • tpc.googlesyndication.com