Kan componenten niet bekijken

Als u uw componenten niet kunt zien in de componentenbibliotheek, zet u advertentieblokkering in de browser uit.

Componenten werken niet en u kunt geen voorbeeld weergeven als u advertentieblokkering heeft aangezet

Advertentieblokkering uitzetten

U kunt advertentieblokkering uitzetten of de Ads Creative Studio-site en -componentserver toestaan om uw componenten te bekijken.

• Advertentieblokkering in Chrome uitzetten
  • Als u een andere browser of advertentieblokkering gebruikt, gaat u naar het Helpcentrum van die browser voor meer informatie over hoe u advertentieblokkering uitzet.

Ads Creative Studio-componenten toestaan

Als u advertentieblokkering aan wilt laten staan, kunt u advertentiecomponenten toestaan in Ads Creative Studio.

Open de instellingen van advertentieblokkering en sta deze sites toe:

• adscreativestudio.google.com
  • tpc.googlesyndication.com