Der kan ikke vises aktiver

Hvis du ikke kan se dine aktiver i aktivsamlingen, skal du deaktivere annonceblokering i din browser.

Aktiverne er defekte og kan ikke forhåndsvises, når du har slået annonceblokering til

Slå annonceblokering fra

Du kan enten deaktivere annonceblokering eller give Ads Creative Studio-websitet og aktivserveren tilladelse til at se dine aktiver.

• Deaktiver annonceblokering i Chrome
  • Hvis du bruger en anden browser eller annonceblokering, kan du gå til deres Hjælp for at finde ud af, hvordan du slår annonceblokering fra

Tillad Ads Creative Studio-aktiver

Hvis du vil lade annonceblokering være slået til, kan du tillade annonceaktiver i Ads Creative Studio.

Åbn indstillingerne for din annonceblokering, og tillad disse websites:

• adscreativestudio.google.com
  • tpc.googlesyndication.com

Har du brug for mere hjælp?

Prøv følgende næste trin: