Campaign Manager 360 en Ads Creative Studio koppelen

Als u display- of videoadvertenties maakt voor een adverteerder die Campaign Manager 360 gebruikt, koppelt u accounts, zodat u projecten rechtstreeks kunt exporteren naar de Campaign Manager 360-adverteerder.

Hoe het werkt

Nadat u accounts heeft gekoppeld, kunt u advertentieprojecten exporteren naar een Campaign Manager 360-adverteerder. Wanneer u displayprojecten exporteert, worden deze geïmporteerd als advertentiemateriaal in de lijst met advertentiemateriaal van de adverteerder. Videoprojecten worden geïmporteerd als advertentiemateriaalprojecten in Campaign Manager 360.

Gebruikers van Campaign Manager 360 kunnen de content, template of varianten van het geëxporteerde advertentiemateriaal in Campaign Manager 360 niet wijzigen. Ze kunnen wel de naam, de targetingregels en de landingspagina's van het advertentiemateriaal wijzigen. Wijzigingen in het advertentiemateriaal in Campaign Manager 360 hebben geen invloed op het advertentiemateriaalproject in Ads Creative Studio.

Houd rekening met het volgende:

• Als u accounts koppelt, krijgen gebruikers van het Ads Creative Studio-account geen toegang om de Campaign Manager 360-adverteerder te bekijken of bewerken. Gebruikers van de gekoppelde Campaign Manager 360-adverteerder kunnen ook geen projecten toevoegen, bewerken of verwijderen via Ads Creative Studio.
  • Iedere keer als u een project van Ads Creative Studio exporteert, wordt het als een nieuw project toegevoegd in het gekoppelde account. Als u een project wijzigt nadat u het heeft geëxporteerd, moet u het opnieuw exporteren. Neem daarna contact op met uw Campaign Manager 360-contact zodat deze het geüpdatete project in de campagnes kan verwisselen met het oude.

Een Campaign Manager 360-adverteerder koppelen aan uw account

1. Voordat u aan de slag gaat, vraagt u uw Campaign Manager 360-contact om de adverteerder-ID van de adverteerder naar wie u uw advertentieprojecten wilt exporteren en het e-mailadres waarnaar u het koppelingsverzoek wilt sturen. Opmerking: Alleen Campaign Manager 360-gebruikers met beheerrechten voor adverteerders voor de adverteerder kunnen het verzoek goedkeuren.
  2. Log in bij Ads Creative Studio.
  3. Klik op Instellingen en dan Toegang en beveiliging.
  4. Klik naast Campaign Manager 360 op Details als u nog geen accounts heeft gekoppeld. Als u al een account heeft gekoppeld, klikt u op Beheren en koppelen.
  5. Klik op Adverteerder koppelen.
  6. Geef de adverteerder-ID van Campaign Manager 360 op en het e-mailadres waarnaar u het koppelingsverzoek wilt sturen.
  7. Klik op Sturen.

Er wordt een e-mail gestuurd met het verzoek de koppeling goed te keuren. Nadat de koppeling is goedgekeurd door een Campaign Manager 360-gebruiker, kunt u projecten exporteren.

Een Campaign Manager 360-adverteerder ontkoppelen van uw account

1. Log in bij Ads Creative Studio.
  2. Klik op Instellingen en dan Toegang en beveiliging.
  3. Klik naast Campaign Manager 360 op Beheren.
  4. Zoek de adverteerder die u wilt ontkoppelen en klik op Ontkoppelen.

Een koppelingsverzoek annuleren

Als u per ongeluk een koppelingsverzoek heeft gestuurd of als u een adverteerder niet meer wilt koppelen, kunt u uw verzoek annuleren.

1. Log in bij Ads Creative Studio.
  2. Klik op Instellingen en dan Toegang en beveiliging.
  3. Klik op Verzoek gestuurd.
  4. Zoek het koppelingsverzoek dat u wilt annuleren. Klik onder Acties op Verzoek annuleren.

Het verzoek wordt geannuleerd en de Campaign Manager 360-gebruiker kan het verzoek niet meer goedkeuren.