Aanmelden of afmelden voor e-mails van Ads Creative Studio

U krijgt een e-mailmelding als er belangrijke informatie is over uw Ads Creative Studio-account. U kunt zich ook aan- of afmelden voor nieuwsbrieven, mogelijkheden voor marktonderzoek van Google en e-mails met hulp en prestatiesuggesties in uw voorkeuren voor meldingen.

Voor meer informatie over meldingen die u rechtstreeks in uw account krijgt, zie Over in-account meldingen.

Hoe e-mailmeldingen werken

E-mailmeldingen worden gestuurd naar de e-mailadressen van gebruikers die toegang hebben tot het Ads Creative Studio-account. Elke gebruiker van een Ads Creative Studio-account kan zelf de instellingen kiezen. Gebruikers met de beheerdersrol of bewerkingsrechten kunnen ook voorkeuren voor e-mailmeldingen instellen voor andere gebruikers.

Dit zijn de verschillende typen e-mailmeldingen:

• Nieuwsbrieven
  • Google-marktonderzoek
  • Hulp op maat en suggesties voor accountprestaties
  • Accountbeveiliging

U kunt ervoor kiezen alle e-mails te krijg of om u af te melden voor alle e-mails voor nieuwsbrieven, marktonderzoek van Google en gepersonaliseerde tips en prestatiesuggesties.

Ter bescherming van uw account, kunt u zich niet afmelden voor e-mails over accountbeveiliging.

E-mails aanzetten in Ads Creative Studio

1. Log in bij Ads Creative Studio.
  2. Klik op Instellingen en danVoorkeuren.
  3. Klik op Meldingen.
  4. Selecteer uw voorkeuren onder E-mailinstellingen.

E-mails uitzetten vanuit Ads Creative Studio

Als u een e-mailmelding wilt uitzetten, klikt u op de afmeldingslink onderaan de e-mail. U kunt zich ook afmelden voor bepaalde typen e-mails of alle e-mails van Ads Creative Studio (met uitzondering van e-mails over accountbeveiliging).

U kunt ook de bovenstaande stappen gebruiken en de e-mails uitzetten die u niet wilt krijgen.

Uw e-mailadres voor meldingen wijzigen

U kunt via elk e-mailadres waarmee u toegang tot het account heeft, meldingen krijgen.

Manieren waarop u e-mailadressen voor meldingen kunt wijzigen