De instellingen van uw Ads Creative Studio-account wijzigen

U brengt wijzigingen aan in de instellingen van uw Ads Creative Studio-account, zoals accountgegevens, weergavetaal en getalnotatie. Aanpassingen van deze instellingen hebben geen invloed hebben op de manier waarop mensen uw advertentieprojecten te zien krijgen op andere advertentieplatforms.

Uw land en tijdzone worden permanent ingesteld op het moment dat u uw account instelt. Deze instellingen kunnen niet worden geüpdatet.

Zo bekijkt en wijzigt u uw accountinstellingen:

1. Log in bij Ads Creative Studio.
  2. Klik op Instellingen  en danVoorkeuren.
  3. Klik om de gewenste instelling of voorkeur uit te vouwen en wijzig deze of selecteer een andere instelling. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende instellingen.
  4. Klik op Opslaan voor elk gedeelte dat u heeft gewijzigd.

Voorkeuren en instellingen

Weergavetaal

Uw weergavetaal is de taal die u in Ads Creative Studio ziet. Uw account gebruikt standaard de taal van uw Google-account. Als u wilt, kunt u voor Ads Creative Studio een andere taal instellen en gebruiken. Deze taalinstelling wijzigt ook de taal die u gebruikt voor andere Google Ads-producten, waaronder Google Ads en Search Ads 360.

Getalnotatie

De getalnotatie verandert de plaatsing van punten en komma's wanneer Ads Creative Studio een getal weergeeft. Bijvoorbeeld: 2,000.50 in plaats van 2.000,50.

Niet elke getalnotatie is beschikbaar voor elke weergavetaal. Daarnaast is voor sommige weergavetalen slechts één getalnotatie toegestaan. Het is daarom mogelijk dat de getalnotatie, afhankelijk van uw taal, niet kan worden bewerkt.

Accountnaam

De accountnaam is de naam die iedereen kan zien die toegang heeft tot het account.

Bedrijfs- of teamnaam

Uw bedrijfs- of teamnaam is de naam waarmee u verwijst naar uw creative agency, bedrijf, groep of team.

Bedrijfstype

Met het bedrijfstype beschrijft u uw bedrijf. Selecteer 'creative agency' (als uw bedrijf een onafhankelijk creative agency is) of 'eigen reclamebureau' (als uw creatieve team een bedrijfsonderdeel is van de adverteerder).

Land en tijdzone

Uw land en tijdzone worden permanent ingesteld wanneer u uw account instelt. Deze gegevens kunnen niet worden geüpdatet. Als uw bedrijf naar een ander land is verhuisd, moet u een nieuw account maken:
  1. Maak een nieuw account.
  2. Vul uw accountgegevens in en geef het nieuwe land en de tijdzone op.

Accountstatus

De huidige accountstatus wordt in dit gedeelte weergegeven. U kunt op elk gewenst moment uw Ads Creative Studio-account deactiveren.
Klik op Mijn account deactiveren om het account te deactiveren. Als u items of projecten naar andere producten heeft geëxporteerd, heeft dat geen gevolgen voor deze items. Nadat het account is gedeactiveerd, kunt u het nog 10 jaar opnieuw activeren.