Ads Creative Studio

Ads Creative Studio on mainosaineistojen hallinta-alusta, joka on suunniteltu mainosten tekijätiimeille. Sen avulla voit luoda mainoksia, muokata mainoselementtejä ja jakaa niitä mediatiimeille. Ads Creative Studio voi sujuvoittaa tekijä- ja mediatiimin välistä yhteistyötä ja parantaa läpinäkyvyyttä sekä auttaa luomaan onnistuneita mainoksia tehokkaammin ja suuremmassa mittakaavassa.

Ads Creative Studion avulla voit

• räätälöidä videoita eri yleisöille luomalla YouTube-videomainoksesta useita versioita nopeasti ja siirtämällä ne sitten Google Adsiin tai Campaign Manager 360:een
  • räätälöidä Display-mainoksia eri yleisöille luomalla HTML5-muotoisesta Display-mainoksesta useita versioita nopeasti
  • ladata ja testata Display-mainoksia ja viedä ne sitten Display & Video 360:een ja Campaign Manager 360:een
  • tallentaa ja järjestää kampanjoissa käyttämiäsi mainoselementtejä tehokkailla hakutyökaluilla.

Lisäämme myöhemmin myös muita työskentelyn tehostamiseen tarkoitettuja mainostyökaluja sekä tuen audiomainoksille.

Hyödyt

• Video- ja Display-mainosten tavallinen työnkulku
  • Monipuoliset ominaisuudet parantavat tekijä- ja mediatiimin sisäistä ja keskinäistä yhteistyötä.
  • Mainosaineistojen eksportointi hoituu yhdellä klikkauksella, mikä minimoi virheet.

Jos olet valmis kokeilemaan tuotetta, voit luoda Ads Creative Studio ‐tilin.

Luo tili