Bloker bestemte annoncer

Du kan ikke stoppe med at få vist annoncer på nettet, men du kan fjerne visse uønskede annoncer. Du kan også stoppe med at få vist annoncer, der er baseret på dine interesser og oplysninger.

Stop pop op-annoncer

Du kan deaktivere pop op-annoncer i Chrome og de fleste andre browsere. Hvis du stadig ser dem, kan du læse, hvordan du slipper af med malware i Chrome.

Fjern uønskede annoncer

Blokering af en annonce forhindrer dig i at se annoncer fra den pågældende annoncør. Hvis en annoncør har flere websites, skal du muligvis blokere flere annoncer.

Se, hvordan du får dine annoncepræferencer til at gælde på alle dine enheder.

I Google-tjenester

Ud for en annonce:

• I Google Søgning på din telefon eller tablet skal du trykke på Info Oplysninger og så Hvorfor denne annonce?. Deaktiver Vis annoncer fra [annoncør].
  • På YouTube skal du vælge Info Oplysninger og så Stop annoncen.
  • I Gmail skal du vælge Info Oplysninger og så Kontrollér annoncer som denne og så Bloker denne annoncør.

På websites og i apps, der samarbejder med Google om at vise annoncer

Deaktiver tilpassede annoncer

1. Gå til siden Annonceindstillinger.
  2. Vælg, hvor ændringen skal gælde:
    • På alle enheder, hvor du er logget ind: Hvis du ikke er logget ind, skal du vælge Log ind øverst til højre. Følg vejledningen.
    • På din aktuelle enhed eller i din browser: Forbliv logget ud.
  3. Deaktiver Annoncetilpasning

Når du har deaktiveret annoncetilpasning, bruger Google ikke længere dine oplysninger til at tilpasse dine annoncer. Annoncer kan stadig vises baseret på oplysninger som f.eks. din generelle lokation eller indholdet på det website, du besøger.

Gem indstillinger for Chrome-browseren

Du kan også deaktivere annoncetilpasning i din browser ved at installere udvidelsen IBA Opt-out (Interest-Based Ads Opt Out).

Hvad ændrer sig ikke?

Blokering af en Google-annonce eller deaktivering af annoncetilpasning kan ikke gøre følgende:

• Stoppe alle annoncer: Hvis du deaktiverer annoncetilpasning, anvender Google-annoncer oplysninger som f.eks. din generelle placering eller indholdet af det website, du besøger.
  • Ændre annoncer fra andre netværk: Dine indstillinger for Google-annoncer ændrer ikke andre annoncenetværk.
  • Opdatere dine indstillinger på enheder, hvor du er logget ud: Se, hvordan du får dine annoncepræferencer til at gælde på alle dine enheder.
  • Bevare dine præferencer uden cookies, når du er logget ud: Hvis du sletter dine cookies eller bruger en browser, der blokerer for cookies, anvendes dine annonceindstillinger ikke.
    • Hvis du vil slette dine cookies uden at miste dine indstillinger, skal du installere udvidelsen Protect My Choices.
    • De fleste mobilenheder anvender ikke cookies. Tjek, om der er nogen indstillinger for interessebaserede annoncer, annoncetilpasning eller annonce-id'er på din telefon eller tablet.