Bestem selv, hvilke annoncer du får vist

Du kan gøre de annoncer, du får vist, mere brugbare eller få annoncer, der er relevante for dig. Du får vist Google-annoncer følgende steder:

• Google-tjenester, f.eks. Søgning eller YouTube.
  • Websites og apps, der samarbejder med Google om at vise annoncer.

Rediger dine oplysninger eller interesser

1. Gå til din Google-konto.
  2. Klik på Data og tilpasning i navigationspanelet til venstre.
  3. Klik på Gå til annonceindstillinger i panelet Annoncetilpasning.
  4. Aktivér Annoncetilpasning, hvis det er slået fra.
  5. Vælg dine personlige oplysninger eller interesser under "Sådan tilpasses dine annoncer".
    • Hvis du vil opdatere dine oplysninger, skal du vælge Opdater. Følg vejledningen på skærmen.
    • Hvis du vil fjerne en interesse, skal du vælge Deaktiver. Bekræft ved at trykke på Deaktiver.
    • Hvis du vil genoprette en interesse, skal du vælge Faktorer, du har deaktiveret. Vælg en interesse, og vælg Aktivér igen.

Hvis du ikke vil have tilpassede annoncer, skal du deaktivere Annoncetilpasning. Se, hvordan du deaktiverer tilpassede annoncer.

Få dine annonceindstillinger til at gælde overalt

Hvis du vil se annoncer på baggrund af dine indstillinger, skal du logge ind på din konto på alle dine enheder.

På din enhed

Se, hvordan du føjer din Google-konto til din enhed.

I din browser

1. Åbn en browser, f.eks. Chrome eller Firefox, på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Gå til google.com.
  3. Hvis du ikke er logget ind, skal du trykke på Log ind øverst til højre. Følg vejledningen.

Deaktiver tilpassede annoncer

1. Gå til din Google-konto.
  2. Klik på Data og tilpasning i navigationspanelet til venstre.
  3. Klik på Gå til annonceindstillinger i panelet Annoncetilpasning.
  4. Klik på kontakten ud for Annoncetilpasning er slået TIL.

Du kan også deaktivere annoncetilpasning i din browser ved at installere udvidelsen Interest-Based Ads Opt Out.

Når du har deaktiveret annoncetilpasning, bruger Google ikke længere dine oplysninger til at tilpasse dine annoncer. Annoncer kan stadig målrettes ved hjælp af oplysninger som f.eks. din generelle placering eller indholdet af det website, du besøger.

Administrer tilpassede annoncer på websites og i apps, der ikke tilhører Google, på baggrund af aktiviteten på din Google-konto
  1. Gå til din Google-konto.
  2. Klik på Data og tilpasning i navigationspanelet til venstre.
  3. Klik på Gå til annonceindstillinger i panelet Annoncetilpasning.
  4. Klik på Flere muligheder.
  5. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Brug også din aktivitet og dine oplysninger fra Google-tjenester til at tilpasse annoncer på websites og i apps, der samarbejder med Google om at vise annoncer".

Hvis du ikke kan se et afkrydsningsfelt, er denne indstilling allerede deaktiveret på grund af en anden indstilling eller din administrator.

Få ikke længere vist tilpassede annoncer fra andre annoncenetværk
Google er ét af mange annoncenetværk, der tilpasser annoncer på baggrund af din onlineaktivitet. Gå til Annoncevalg for at administrere annoncer fra andre annoncenetværk.

Sådan fungerer annonceindstillinger

Hver enkelt Google-konto har sine egne annonceindstillinger. Hvis du har flere konti, er dine annonceindstillinger unikke for den enkelte konto. Dine annonceindstillinger gemmes, når du er logget ind på din Google-konto.

Når du er logget ind, tilpasses annoncer ved hjælp af aktiviteten og oplysningerne fra din Google-konto. Du kan se og redigere din aktivitet i Min aktivitet.

Hvis du ikke er logget ind, gemmes dine annonceindstillinger på din enhed eller i din browser. Dine annonceindstillinger gemmes ikke, hvis du sletter din browsers cookies, får en ny enhed eller nulstiller dit annoncerings-id.