Kontrollér annonsene du ser

Du kan gjøre annonsene du ser, nyttigere eller få annonser som er spesifikke for deg. Du ser Google-annonser på

• Google-tjenester, for eksempel Søk eller YouTube
  • nettsteder og apper som samarbeider med Google om å vise annonser

Endre informasjon om deg eller interessene dine

1. Gå til Annonseinnstillinger-siden.
  2. Velg Logg på øverst til høyre hvis du ikke er pålogget. Følg fremgangsmåten.
  3. Slå på Personlig tilpasning av annonser hvis det er slått av.
  4. Velg personopplysningene eller interessene dine under «Slik blir annonsene dine personlig tilpasset».
    • For å oppdatere informasjonen om deg, velg Oppdater. Følg trinnene på skjermen.
    • For å fjerne en interesse, velg Slå av. Bekreft ved å velge Slå av.
    • For å hente tilbake en interesse, velg Dette har du slått av. Velg en interesse, og velg Slå på igjen.

Slå av Personlig tilpasning av annonser hvis du ikke vil ha personlig tilpassede annonser. Finn ut mer om hvordan du stopper personlig tilpassede annonser.

Bruk annonseinnstillingene dine overalt

For å se annonser basert på innstillingene dine, logg på kontoen din på alle enheter.

På enheten

Finn ut hvordan du legger til Google-kontoen din på enheten.

I nettleseren

1. Åpne nettleseren, for eksempel Chrome eller Firefox, på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
  2. Gå til google.com.
  3. Hvis du ikke er logget på, trykker du på Logg på øverst til høyre. Følg fremgangsmåten.

Slik fungerer annonseinnstillinger

Hver enkelt Google-konto har sine egne annonseinnstillinger. Hvis du har flere kontoer, er annonseinnstillingene unike for hver enkelt konto. Annonseinnstillingene lagres når du er logget på Google-kontoen din.

Når du er pålogget, tilpasses annonser etter aktiviteten og informasjonen i Google-kontoen din. Du kan se og endre aktiviteten din i Min aktivitet.

Hvis du ikke er pålogget, lagres annonseinnstillingene dine på enheten eller i nettleseren. Annonseinnstillingene dine lagres ikke hvis du tømmer nettleserens informasjonskapsler, skaffer deg en ny enhet eller tilbakestiller annonserings-ID-en.