Fjern uønskede annoncer

Du kan ikke fjerne annoncer helt, men du kan fjerne nogle uønskede annoncer. I Google Søgning, på Maps, på YouTube og i Gmail kan du blokere annoncer fra specifikke annoncører. På websites og i apps, der har indgået partnerskab med Google om at vise annoncer, kan du i nogle tilfælde angive, at du ikke vil se specifikke annoncer igen.

Bloker specifikke annoncører

Du kan blokere annoncer fra specifikke annoncører i Google Søgning, på Maps, på YouTube og i Gmail, når du er logget ind på din Google-konto. Sådan blokerer du en annonce:

I Google Søgning

1. Klik på pil ned-ikonet ud for webadressen på en computer, eller tryk på ud for en gruppe annoncer på en mobilenhed.
  2. Klik eller tryk på siden Hvorfor denne annonce?
  3. Klik eller tryk på Bloker denne annoncør.

På YouTube

1. Klik eller tryk på
  2. Klik eller tryk på Jeg vil ikke se denne annonce igen.

I Gmail

1. Klik eller tryk på ud for annoncen
  2. Klik eller tryk på Styr annoncer som denne
  3. Klik eller tryk på Bloker denne annoncør.

Når du blokerer en annoncør, blokerer du annoncer, der fører dig til den pågældende annoncørs website. Nogle annoncører annoncerer fra flere forskellige websites, så du kan muligvis stadig se annoncer fra den samme annoncør, indtil du har blokeret alle annoncørens websites.

Hvis du bruger flere enheder eller browsere, skal du logge ind på din Google-konto, når du blokerer annoncører, så dine indstillinger anvendes på tværs af flere computere og browsere, når du er logget ind.

Angiv, at du ikke vil se specifikke annoncer igen

Du kan muligvis blokere visse af de annoncer, du ikke ønsker at se igen på websites og i apps, der har indgået partnerskab med Google om at vise annoncer. Når du blokerer en annonce, får du ikke længere vist annoncen. Visse andre annoncer, der minder meget om den, og som er blevet købt af den samme annoncør, samt andre annoncer fra den samme annoncør, der bruger den samme webadresse (enten websitedomænet eller bestemte sider), blokeres også. Hvis du f.eks. angiver, at en annonce for vandresko fra example.com ikke skal vises igen, betyder det, at du blokerer annoncer fra websitets domæne example.com. Dette gælder også for specifikke sider som example.com/vandresko og example.com/klatreudstyr.

Hvis du er logget ind på din Google-konto og har aktiveret Personliggjort annoncering, forsøger vi at anvende dine blokeringsindstillinger på alle de enheder, du er logget ind via, når vi har registreret, at du er logget ind. Personliggjort annoncering skal være aktiveret, for at du kan udnytte denne funktion fuldt ud (nogle af dine blokeringsindstillinger kan dog stadig fungere, selvom denne indstilling ikke er aktiveret).

Sådan blokerer du en annonce:

1. Klik eller tryk på x i øverste hjørne af den annonce, du ønsker at blokere.
  2. Klik eller tryk på Jeg vil ikke se denne annonce igen. Dette kan enten være på en rullemenu eller en knap.

Bemærk! Google kan ikke altid vise muligheden "Jeg vil ikke se denne annonce igen". I disse tilfælde får du vist muligheden "Rapportér denne annonce".

Får du stadig vist en annonce, som du har bedt om ikke at se igen? Det kan f.eks. ske, hvis din browsers cookies er blevet ryddet, hvis du besøger et website uden for Google Displaynetværket, hvis annoncøren bruger en anden virksomhed til at vise den samme annonce, hvis vores annoncesystemer ikke kan registrere, at din enhed er logget ind, eller hvis du har valgt "Annoncen blokerede visningen" til at rapportere et problem med annoncens placering snarere end dens indhold.