Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Veiledning for personvernforordningen

EUs personvernforordning (GDPR) er en europeisk lov om databeskyttelse som trådte i kraft i mai 2018. GDPR påvirker både europeiske og ikke-europeiske bedrifter som bruker nettbaserte annonserings- og målingsløsninger når brukere i Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS) og Storbritannia benytter seg av appene og nettstedene deres.
Velg produktet ditt: