På den förbättrade sidan Mitt AdMob hittar du anpassade optimeringstips och kan läsa information om din kontostatus och slutföra konfigureringen.

//accounts.google.com/ServiceLogin

Felsökningsverktyg för AdMob-annonser som inte visas

Med detta felsökningsverktyg kan du kontrollera om det finns problem med annonsvisning i ditt Google AdMob-konto som kan leda till att matchningsfrekvensen är noll eller att annonser inte visas. Vid behov informerar vi dig om hur du kan åtgärda problemen med annonsvisningen. Följ anvisningarna nedan för att köra ett antal kontroller i ditt konto.
Är du redo att sätta igång?
false
Sök
Rensa sökning
Stäng sökrutan
Huvudmeny
1098748385925184381
true
Sök i hjälpcentret
true
true
true
true
true
73175
https://support.google.com/admob/troubleshooter/14794222?hl=sv&ref_topic=3309032&visit_id=638511000466823494-3075014377&rd=3