Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Anmod om genudstedelse af en check

Vi forventer, at udgiverne modtager deres checks cirka to til fire uger efter afsendelsesdatoen. I nogle tilfælde kan der dog gå længere tid, afhængigt af den lokale postomdeling. Vi kan også tilbyde sikker ekspreslevering, hvis du ønsker hurtig levering af dine betalingschecks. Sikker ekspreslevering tager normalt fem til syv dage.

Har du modtaget den check, som du gerne vil have genudstedt?