På den förbättrade sidan Mitt AdMob hittar du anpassade optimeringstips och kan läsa information om din kontostatus och slutföra konfigureringen.

Jag kan inte logga in på mitt konto.

Det här felsökningsverktyget hjälper dig att felsöka problem med inloggningen till ditt AdMob-konto. Vid varje steg väljer du svaret som bäst beskriver din situation. Vi ger dig instruktioner om vad du ska göra eller ställer ytterligare frågor för att hjälpa dig att identifiera problemet.

Kontrollera att du använder https://apps.admob.com och följ instruktionerna nedan:

1. Logga ut från alla Google-konton
  2. Rensa din webbinformation.
  3. Aktivera cookies och SSL 2.0.

Har du åtkomst till ditt AdMob-konto?