Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

//accounts.google.com/ServiceLogin

AdMobin tunnuslukujen vianetsintäominaisuus

Kun AdMob-tulosi saavuttavat todennusrajan, lähetämme sinulle postitse henkilökohtaisen tunnusluvun, jolla voit todentaa maksuosoitteesi. Tämän vianetsintäominaisuuden avulla voit saada käsityksen henkilökohtaisen tunnuslukusi nykyisestä tilasta ja tarvittavista seuraavista vaiheista.
Oletko valmis aloittamaan?
false
Haku
Tyhjennä haku
Sulje haku
Päävalikko
1507171253725846270
true
Ohjekeskushaku
true
true
true
true
true
73175
https://support.google.com/admob/troubleshooter/10209943?hl=fi&ref_topic=12673400