SDK

1. Waar kan ik de SDK voor mobiele advertenties van Google downloaden?

U kunt de SDK voor mobiele advertenties van Google downloaden via een van de volgende links:

2. Waar kan ik hulp voor integratie met de SDK krijgen?

Ga voor technische vragen over onze iOS- en Android-SDK's naar de Google Developers-website. Als u geen antwoord op uw vraag kunt vinden, kunt u deze op ons ontwikkelaarsforum posten.

Het ontwikkelaarsforum is de aangewezen plaats om technische ondersteuning van onze medewerkers en van mede-ontwikkelaars te krijgen. Dit forum is momenteel alleen in het Engels beschikbaar.

Advertentieweergave

1. Ik heb prestatieproblemen.

Gebruik deze probleemoplosser om problemen met de prestaties van uw AdMob-account te verhelpen.

2. Hoelang duurt het voordat er advertenties worden weergegeven na het eerste advertentieverzoek?

Wanneer apps voor het eerst zijn geregistreerd bij AdMob, kan het doorgaans tot een uur en een aantal advertentieverzoeken duren om voorraad op te bouwen. U krijgt daarom niet onmiddellijk live vertoningen van advertenties te zien.

Opmerking: In sommige gevallen kan het langer dan een uur duren. Wacht 24 uur voordat u extra hulp zoekt.

Zodra uw app meer verzoeken genereert, ziet u steeds consistentere resultaten. Houd er rekening mee dat testadvertenties dezelfde kanalen gebruiken als live advertenties. Als een testadvertentie correct wordt weergegeven, betekent dit dat uw app op de juiste wijze communiceert met ons netwerk.

Bovendien, als u bent gevraagd om uw APK in te dienen of als u een probleem ondervindt met het weergeven van Google-advertenties in uw Android-app, kunt u het APK-indieningsformulier invullen.

3. Hoe kan ik ongeldige klikactiviteit in mijn account rapporteren?

Als u vermoedt dat er sprake is van ongeldige klikactiviteit in uw account, kunt u dat via dit formulier aan ons spamteam rapporteren.

4. Hoe kan ik CPM-advertenties of interstitial advertenties ontvangen?

We kunnen momenteel alleen CPM-banners en interstitials aanbieden aan een geselecteerde groep uitgevers. Deze uitgevers zijn gekozen op basis van hun prestaties in ons CPC-netwerk en op basis van andere factoren met betrekking tot de vraag van adverteerders.

Het team van Google AdMob neemt direct contact met u op als uw app in aanmerking komt voor CPM of interstitial advertenties.

5. Hoe kan ik mijn URL voor de app store te vinden?

Google Play

1. Ga naar de Google Play-winkelpagina.
    2. Zoek uw app en ga naar de app-pagina.
    3. Kopieer de URL. De indeling van de Google Play-URL is als volgt:
      https://play.google.com/store/apps/details?id=<pakketnaam>

iTunes App Store

1. Ga naar de iTunes-winkelpagina.
    2. Zoek uw app en ga naar de app-pagina.
    3. Kopieer de URL. De iTunes App Store-URL heeft de volgende indeling:
      http://itunes.apple.com/<land>/app/<app-naam>/id<app-ID>?mt=8

6. Hoe kan ik een verwijderd advertentieblok herstellen?

Op dit moment kunnen advertentieblokken niet worden hersteld nadat ze zijn verwijderd. De advertentieweergave en alle instellingen die aan een verwijderd advertentieblok zijn gekoppeld, worden uitgeschakeld. U heeft geen toegang meer tot het advertentieblok vanaf de app-pagina. U kunt echter nog steeds historische rapportage met betrekking tot het verwijderde advertentieblok bekijken.