SDK

1. Hvor kan jeg downloade SDK for annoncer til Google Mobil?

Du downloader SDK for annoncer til Google Mobil ved at klikke på et af følgende links:

2. Hvor kan jeg få hjælp til integration af SDK?

Hvis du har tekniske spørgsmål til vores SDK'er til iOS og Android, kan du besøge Google-udviklerwebsitet.Hvis du ikke kan finde et svar på dit spørgsmål, kan du indsende et indlæg til vores udviklerforum.

Udviklerforum er den bedste måde at få teknisk support fra vores medarbejdere og fra andre udviklere. Bemærk! Dette forum findes i øjeblikket kun på engelsk.

Annoncevisning

1. Jeg har effektivitetsproblemer.

Brug dette værktøj til fejlfinding til at hjælpe med at løse effektivitetsproblemer på din AdMob-konto.

2. Hvor lang tid tager det, inden annoncer begynder at blive vist efter den første annonceanmodning?

Når apps lige er blevet registreret hos AdMob, kan det tage op til en time og et par annonceanmodninger, før der opbygges en beholdning. Derfor kan du måske ikke lige med det samme se live annonceeksponeringer.

Bemærk! I nogle tilfælde kan det tage længere tid end en time. Vent 24 timer, inden du søger yderligere hjælp.

Når din app er begyndt at foretage flere anmodninger, bør du opleve mere ensartede resultater. Husk, at testannoncer kører gennem de samme kanaler som live annoncer. Når der kan vises en testannonce, betyder det, at din app kommunikerer korrekt med vores netværk.

Hvis du også er blevet bedt om at indsende din APK, eller hvis du har et problem med at vise Google-annoncer i din Android-app, kan du udfylde APK-indsendelsesformularen

3. Hvordan rapporterer jeg om ugyldig klikaktivitet på min konto?

Hvis du har mistanke om ugyldig klikaktivitet på din konto, skal du bruge denne formular til at indrapportere dette til vores spamteam.

4. Hvordan kan jeg modtage CPM eller interstitielle annoncer?

I øjeblikket tilbyder vi kun CPM-bannere og interstitielle annoncer til en udvalgt gruppe af udgivere. De pågældende udgivere vælges på baggrund af deres effektivitet på vores CPC-netværk samt på baggrund af andre faktorer med relation til annoncørefterspørgsel.

Google AdMob-teamet kontakter dig direkte, hvis din app er kvalificeret til CPM eller interstitielle annoncer.

5. Hvordan finder jeg min webadresse i appbutikken?

Google Play

1. Gå til siden Google Play Butik.
    2. Søg efter din app, og gå til appsiden.
    3. Kopiér webadressen. Google Play-webadresser har følgende format:
      https://play.google.com/store/apps/details?id=<package_name>

iTunes App Store

1. Gå til butikssiden iTunes
    2. Søg efter din app, og gå til appsiden.
    3. Kopiér webadressen. Butikssiden iTunes anvender dette format:
      http://itunes.apple.com/<country>/app/<app–name>/id<app-ID>?mt=8

6. Hvordan gendanner jeg en fjernet annonceenhed?

I øjeblikket kan du ikke gendanne en annonceenhed, når først den er blevet fjernet. Al annoncevisning og alle indstillinger for en fjernet annonceenhed deaktiveres, og du kan ikke længere få adgang til annonceenheden fra appsiden. Du kan dog stadig se historisk rapportering, som er relateret til den fjernede annonceenhed.